Стабілізатори напруги Вольтер добре зарекомендували себе практично

Електроустаткування

стабілізатор volter

В електромережах спостерігаються значні коливання напруги. Ці явища пояснюються багатьма причинами, частина яких пов'язані з режимом життя людей містах. Зокрема, коливання навантаження мережі неминуче відбувається протягом доби – відключення великої кількості побутових споживачів у нічний час та включення їх до мережі вранці.

Для того, щоб захистити мережу від значних перепадів напруги, автоматично підтримувати її рівним 220 В відповідно забезпечити харчування побутового обладнання та приладів у межах параметрів, на які воно розраховане, використовують стабілізатори. Прикладом таких апаратів є стабілізатори Volter, які виготовляє компанія VINUR.

Класифікація апаратів

Щоб правильно підібрати стабілізатор Вольтер, слід розібратися в тому, за яким принципом це обладнання підрозділяється та які основні його види. Вони класифікуються:

  • за призначенням: побутові та промислові;
  • типу підключення: однофазні та трифазні;
  • принцип дії: симисторні, релейні, електромеханічні, ферорезонансні.

Побутові стабілізатори застосовуються в мережах, до яких під'єднані комп'ютери, кондиціонери, пральні машини, опалювальні котли малої потужності. Це житлові об'єкти, де однофазні електромережі з напругою 220 В.

Параметри вибору стабілізатора

Для електромереж від 130В до 270В фірма виготовляє понад 50 типів апаратів, різних за типом підключення та принципом дії, потужністю від 1 кВт до 200 кВт та вище. Таким чином, ці апарати можна використовувати на невеликих об'єктах промисловості. Стабілізатори побутові виготовляються малих геометричних розмірів та маси. Критерієм вибору таких апаратів є такі параметри:

  • потужність;
  • максимальне та мінімальне значення допустимого струму;
  • необхідний час для регулювання;
  • точність, з якою досягається стабілізація.

Потужність демонструє навантаження на стабілізатор. Вибираючи такий прилад, слід врахувати, що його вихідна потужність має бути більшою за електричне навантаження споживачів. Якщо навантаження складається тільки з ламп розжарювання, праски та інших такого виду споживачів, вибирається обладнання за активною потужністю. Фірмою пропонується для забезпечення точності використовувати ступеневе регулювання із 7 і більше ступенями регулювання на основі стабілізаторів Вольтер.

Конструкція апаратів Вольтер

стабілізатор volter конструкція

У конструкції апарата підтримуються задані значення напруги. Сигнал про зміну параметра передають передбачені конструкції індикатори, змонтовані в корпусі. Їхнє призначення: контролювати стрибки напруги та ефективність роботи апарату.

Складання здійснюється так, як для автотрансформатора. Компанія виготовляє різні типи стабілізаторів для встановлення в електричних системах із заданими параметрами. Маркування моделей містить дані про максимальні значення робочої напруги та точність регулювання.

Однофазні перетворювачі напруги

Такі апарати використовуються для підтримки параметрів електричної мережі, а відповідно всіх побутових електроприладів у сім'ї. Таке обладнання може регулюватися за схемою з кількістю щаблів 7,16,36. Технічно це система автотрансформатора з висновками ключі електронного приладу симисторного стабілізатора. Такі пристрої зібрані тільки з напівпровідників, не містять конструкції ні механічних, ні електромеханічних елементів. Працюють абсолютно безшумно, забезпечують швидке коригування напруги зі зміною вхідної напруги. Вирізняються високою надійністю.

Умови експлуатації однофазних стабілізаторів напруги

Такі апарати підтримують розрахункові параметри за умови дотримання умов експлуатації, на які вони розраховані. Стабілізатори слід встановлювати в місцях, де немає високої вологості (не більше 80%) та температура повітря від 15 до 30 С. Повинний бути забезпечений повітрообмін. За замовленнями компанія виготовляє апарати для встановлення у приміщеннях з параметрами повітря, що відрізняються від стандартних.

Професійна
Професійна
консультація та допомога експерта
читати докладніше
Зручна та швидка
Зручна та швидка
доставка
читати докладніше
Офіційний
Офіційний
представник в Україні. 100% гарантія якості
читати докладніше
Повернення
Повернення
або обмін протягом 14 днів
читати докладніше
Якісне
Якісне
гарантійне обслуговування
читати докладніше