Види та особливості знищувачів комах

Товари для дому

Засоби для знищення комах

>

Багато хто з нас чув про такі пристрої, як знищувачі комах, але зовсім про них нічого не знають. Дане пристосування застосовують у процесі боротьби з різними комахами, що літають. Такими можуть бути, наприклад, мошки, комарі, метелики, оси, мухи та багато інших. Тим, хто хоче купити знищувач комах, ми пропонуємо скористатися кількома порадами щодо підбору пристрою.

Деякі характеристики та методи використання засобів захисту.

Для початку слід визначитися з місцем, на якому розміщуватиметься цей засіб для боротьби з комахами. Другим етапом є той результат, який бажаєте отримати під час знищення. В основному всі пристрої поділяються на кілька типів. До них належать:

  1. засоби, що відрізняються за загальним радіусом ураження (від одного квадратного метра);
  2. навколишні умови, які впливатимуть на роботу даного засобу (це може бути будь-яке приміщення, а також природна зона відпочинку). Пристрої поділяються на види: що працюють у житлових будинках і використовуються лише на відкритому повітрі;
  3. за способом захисту може застосовуватися масово, або особисто (санаторний майданчик, бар-ресторан, загально дворова територія та ін.), а також є варіант промислового захисту;
  4. у якому напрямку має діяти знищувач (для конкретного виду літаючих комах або влаштування масового ураження);
  5. деякі пристрої можуть відлякувати шкідників-комах, а деякі мають спрямованість на знищення їх.

Після визначення даних, які вам необхідні, слід ознайомитися з різними модифікаціями пристроїв. Вони й забезпечать вам повноцінний захист і будуть ідеальною гарантією того, що докучливі комахи не докучатимуть.

У величезному різноманітті всіх пристроїв можна виділити найпоширеніші такі, як:

  • приманки у вигляді пасток,
  • відлякувачі на основі ультразвуку,
  • лампові знищувачі.

Розкажемо про них докладніше.

Приманки у вигляді пасток

Приманка для комарів

Комахова пастка є своєрідним вловлювачем комахи, згодом відбувається її знищення. Це може відбуватися шляхом спеціального імітування речовин, які періодично виділяє наше тіло, також це можуть бути різні людські запахи. Деякі види пасток оснащені компонентами вуглекислого газу, який виробляється внаслідок нашого дихання з вами. Це добре спрацьовує, тому що комахи мають добрий нюх і летять прямо в пристрій. Теплове випромінювання також приваблює їх, як і ультрафіолетове випромінювання з пасток. Так, одна з моделей має спеціальне обладнання у вигляді титанового двоокису. Під час нагрівання вона здатна виділяти вуглецевий двоокис, на який і відбувається вловлювання літаючих комах. Здійснюється декількома вузлами: теплове випромінювання, випромінювач ультрафіолету, а також за допомогою максимально реалістичного виділення вуглекислого газу, що стабільно походить від людини. Всі ці компоненти зібрані разом здатні швидко очистити будь-яке приміщення від різного виду комах. Деякі пастки можуть працювати і на відкритому повітрі. Перед придбанням слід уважно ознайомитися з даними пристрою, щоб уникнути розчарування від марного придбання.

Репеленти

Фуммігатор від комарів

Наступним засобом захисту є комаховий відлякувач. Він працює на основі репелентів. Ця речовина може бути двох типів, які розрізняються лише за своїм походженням – натуральне чи синтетичне. Застосовується лише за умов побуту. В даний час все частіше використовується натуральна речовина, яка є фумігатором. Він, під час нагрівання репеленту, починає відганяти комах за допомогою неприємного для них запаху. Такий вид пристрою не завдає шкоди здоров'ю людини. Запах зовсім не відчувається.

Ультразвукові відлякувачі

Ультразвукові відлякувачі комарів

Іншим відлякувачем комах є прилад, який працює на основі ультразвуку. Відбувається це шляхом створення особливого низькочастотного сигналу, який людина не може чути. Але на комах він впливає, як ідеальний відлякувач. Вони намагаються уникати ультразвукового випромінювання. Навіть комахи, що повзають, намагаються уникати таких місць, в яких відчувається навіть слабкий сигнал ультразвукової частоти. Наприклад, один із таких пристроїв може здійснювати свою роботу на території від 25 до 40 квадратних метрів. Звуковий сигнал такого пристрою настільки сильний, що тиск становить 100 дБ. З таким потужним пристроєм жодна комаха вам не завадить насолоджуватися відпочинком.

Існують деякі типи пристроїв, які мають певні регулятори. За допомогою них можна налаштовувати прилад на ті види комах, які вас турбують. Тому ефективність усунення шкідників зростає у рази. Але такий ідеальний «захисник» має свої недоліки. Ультразвукове випромінювання негативно позначається не тільки на комах, всі ваші домашні вихованці та дикі птахи теж будуть занурені в дискомфортні умови для проживання. Перш ніж ви зберетеся купити відлякувач комах такої моделі, необхідно буде зважити всі «за» та «проти». Так ви збережете своїх домашніх маленьких друзів (хом'яків, собак, морських свинок та багатьох інших тварин та птахів).

Світильники-знищувачі комах

Пастка-знищувач комах

Наступним пристроєм для знищення комах є лампа. Працює за принципом ультрафіолетового приманювання. Всі, хто прилетів на таке світло, відразу гине від електричного розряду, який випромінюється на захисній сітці, розташований перед приладом світіння. Далі вбудований вентиляційний пристрій збирає комах, що вижили, в спеціальний для цього передбачений контейнер. Вся конструкція легко розбирається, чиститься та миється. Таке цікаве пристосування не шкідливе для людини та навколишнього середовища. Може застосовуватися як у домашніх умовах, так і на території вашої заміської ділянки. Оснащено спеціальним захистом від випадкових дотиків людини та тварини. Перевагами такого пристрою є висока напруга струму та світлове свічення, яке не заважає вам навіть спати. Багато хто використовує його у вигляді домашньої нічної лампи.

Замовити відлякувач комарів можна кількох типів: домашній та професійний. У всіх них основним напрямом є відлякування чи винищення комах. Найефективнішими є пристрої професійного модельного ряду. Вони в рази потужніші, високотехнологічні, ефективніші, довговічніші та ін. Зазвичай такі прилади розміщуються в місцях підвищеного скупчення людей. Наприклад, у ресторанах чи на масових заходах. Їх рекомендують встановлювати на висоті 2 метри, так вони швидше охоплять необхідну територію та захистять людей від комах. У разі виникнення шквальних потоків вітру площа охоплення може коригуватися.

Іноді деякі види відлякувачів комбінуються між собою. Це залежить від їх загального призначення та ступеня впливу на різні види комах. Ефект, у разі, лише збільшується. Шкода здоров'я від такого використання відсутня. Багато моделей між собою функціонально схожі, але відрізняються установками, дизайнерською обробкою та якістю корпусного складання.

Професійна
Професійна
консультація та допомога експерта
читати докладніше
Зручна та швидка
Зручна та швидка
доставка
читати докладніше
Офіційний
Офіційний
представник в Україні. 100% гарантія якості
читати докладніше
Повернення
Повернення
або обмін протягом 14 днів
читати докладніше
Якісне
Якісне
гарантійне обслуговування
читати докладніше