Вольтер стабілізатори

Електроустаткування

Напруга в мережі ніколи не буває стабільною. На нього постійно впливають різні фактори (погода, навантаження на годину-пік, несправність проводки). Від цього періодично виникають перепади напруги, які можуть вивести з ладу апаратуру та побутову техніку.

У приладах враховуються всі необхідні технічні умови. Стабілізатори від торгової марки Вольтер здатні захистити обладнання від різких стрибків, оскільки компанія тривалий час конкурує на ринку, а товар має великий попит у звичайних споживачів, приватних компаній та державних структур.

Основні характеристики

Стабілізатори Вольтер належать до надійних приладів із підвищеною ціновою політикою. Оскільки під час виготовлення використовують матеріали високої якості. Тобто виробник враховує всі необхідні вимоги, а товар сертифікований і має гарантію від заводу-виробника.

Характеристики приладів:

  • максимально точне визначення вхідної напруги (діапазон варіюється в межах 150-260 В);
  • 7 рівнів стабілізації напруги з кроком 15 В;
  • комутація виконується завдяки високопрофільним симісторним ключам;
  • точність автоматичного переходу щаблів;
  • вихідна синусоїдальна форма виходить чистою;
  • відсутність механічних деталей;
  • захист від перешкод за допомогою високотехнологічного мікропроцесорного керування;
  • швидкість приладу збільшується до 20 мс завдяки вбудованому мікроконтролеру;
  • наявність опції транзитного режиму;
  • термін експлуатації – 15 років.

Продукція представлена ​​приладами потужністю 2-200 кВт. Показники дають можливість встановлювати стабілізатори як у панельні будинки, так і на цілі підприємства.

Пристрій та експлуатація

Кожен пристрій від компанії Volter має вбудований магнітопровід, на який намотана обмотка. Провід встановлюється на задню стінку корпусу із захистом від вібрацій. Усі конструкції випускають із застосуванням трансформатора Ш-образного типу. Він просякнутий теплопровідним лаком. Також перемикання щаблів стабілізації відбувається електричним методом. Прилад вважають найтихішим. Оскільки, на відміну від механічних систем, електрика не створює клацань. 

Якщо пристрій перегрівається, спрацьовує електронна система тепловідведення. Пристрій можна встановлювати в умовах агресивного середовища, низьких температур та підвищеної вологості. Для обслуговування не потрібен спеціально навчений персонал. Апарат має високу багатоступеневу систему захисту, включаючи опір імпульсних перешкод.

Стабілізатори зручно транспортувати. Віброзахисний корпус виключає ризик виходу з експлуатації під час тряски або перевезення. Однак, краще виключити падіння або прямі удари по корпусу пристрою.

Сфери застосування

Стабілізатори від торгової марки Вольтер використовують практично у всіх сферах. Таким чином, покупець може підібрати прилад під індивідуальні запити.

Пристрої можуть використовуватися для таких цілей:

  • захист обладнання від різких стрибків напруги;
  • безперервна стабілізація електроенергії при підвищеній або зниженій напрузі;
  • виключення коливання вхідного U, а також коригування «перекосу фаз» в електричних ланцюгах;
  • два варіанти монтажу – настінний та підлоговий (малопотужні моделі підключаються до розетки);
  • захист окремого обладнання від перегріву (котли, насосні станції, генератори, акумулятори);
  • захист дуже чутливої ​​техніки від частих стрибків або раптового відключення електроенергії;
  • підтримка безперебійної роботи заводського обладнання (печей, верстатів, конвеєра).

Прилади встановлюють не лише у будинках. Стабілізатори працюють на атомних станціях, металургійних підприємствах, котельних і на конвеєрних виробничих лініях. Оскільки при розробці пристрою на першому місці стоїть надійність та безпека.

Різновиди моделей

Під маркою випускають велику кількість стабілізаторів, які відрізняються технічними та конструкційними особливостями. Модельний ряд налічує близько 108 моделей. Щоб підібрати практичний пристрій, проконсультуйтеся з фахівцями. Вони підкажуть, якому пристрої віддати перевагу.

Стабілізатори Volter бувають наступних видів:

  • Однофазні (підходять для стандартної розетки 220 В);
  • трифазні (захищають обладнання від перепадів напруги в мережі з 380 В);
  • гібридні (застосовують, коли в приміщенні з напругою 380 В прилади нерівномірно споживають електроенергію).

На великих заводах та підприємствах можуть використовуватися наступна схема. На загальне приміщення ставлять один тип приладу, але в деяку техніку (наприклад, котел) встановлюють окремий стабілізатор. Такий підхід дозволяє знизити ризик перегріву та збільшить безпеку обладнання.

Де придбати стабілізатори Volter

Інтернет-магазин Електромаркет співпрацює з багатьма виробниками та надає на своїй сторінці стабілізатори від торгової марки Вольтер. Весь товар проходить перевірку перед відвантаженням. Тому ризик шлюбу виключається. Єдиним мінусом пристроїв є вартість. Проте згодом придбання окупається. Оскільки прилад виконаний з високоякісного матеріалу, вони працюють тихо і служать дуже довго.

 

Прилади для стабілізації напруги є гордістю компанії. Будь-який приватний будинок або велике підприємство заощадить на закупівлі техніки, якщо забезпечить безпеку обладнання від перепадів напруги, перегріву та інших факторів.

Професійна
Професійна
консультація та допомога експерта
читати докладніше
Зручна та швидка
Зручна та швидка
доставка
читати докладніше
Офіційний
Офіційний
представник в Україні. 100% гарантія якості
читати докладніше
Повернення
Повернення
або обмін протягом 14 днів
читати докладніше
Якісне
Якісне
гарантійне обслуговування
читати докладніше