Найкращі пропозиції обігрівачів – фінські конвектори Ensto

Побутова техніка

Побутова техніка з Фінляндії славиться якістю, безвідмовністю, простим лаконічним дизайном. Підтверджують імідж електроконвектор Ensto. Опишемо потрібні лінійки. Відмінність у назвах. Є розбіжності технічних характеристик, умов експлуатації. Але можна підібрати під конкретне завдання, на кшталт, розмір кімнат.

Загальні переваги моделей з лінійки

  1. Екологічно чисті.
  2. Ефективні.
  3. Безпечні.

Складання йде на виробництві розробника. Контролюється якість продукції на всіх етапах. Для задоволення попиту налагоджено випуск електроконвекторів від найпростіших до «розумних».

Taso

Відмінність приладів – точне електронне керування. Забезпечує прогрів повітря від +60 до +300. Допустима максимальна температура корпусу до +700. Вся серія призначена для експлуатації у сухому приміщенні. Чи не захищена від вологи, бризок. Характерний фінський дизайн – скромно, акуратно, без химерності та наворотів.

  • Розбіг потужності 200-1200 Вт. Малопотужні моделі призначені для обігріву вузьких, невеликих приміщень, таких як коридори, передпокій.
  • За висотою 40 см.

Встановлюють їх як додаткові обігрівачі при повноцінному водяному опаленні. До них можна підключати паралельні електроконвектори (ПК), створити єдину систему керування. ПК не має термостатів, а потужність 350-1000 Вт. Загальне навантаження не повинно бути більше 1900 Вт.

конвектор Taso< /p>

Lista

Призначаються для обігріву приміщень з низькими підвіконнями та високими вікнами. Габарити підлаштовані для дефіциту місця – висота приладів 20 см.

  • Розбіг потужностей 350-900 Вт.
  • Управління температурою електронне.

Так само допускається підключення паралельного обладнання з потужністю, що не перевищує параметри основного. Простий, звичайна коробка дизайн. А ось у сфері використання дивує – житлові, комерційні об'єкти, включаючи магазини.

конвектор lista< /p>

Peta

У лінійці всього 2 моделі з невеликою потужністю та різною висотою.

  • У першій – висота 20 см. Потужність 200 Вт.
  • На другій висота – 40 см. Потужність 350 Вт.

Діапазон температурного режиму та нагрівання корпусу, як у Taso. І так само не захищені від вологи та бризок. Температура виставляється та регулюється безпосередньо на панелі. Можуть використовуватися в ланцюзі із сумарною потужністю до 1900 Вт як провідні прилади.

конвектор peta< /p>

Roti

Розширена сфера використання електроконвекторів, є захист від вологи, бризок. Можна встановлювати та сухих, і у вологих приміщеннях. Вбудовано точні електронні термостати. Стандартний температурний розбіг.

  • Потужність 150-700 Вт.
  • Висота 40 см.

Здатні керувати будь-якими паралельними електричними обігрівачами.

Beta

Конвектори Ensto серії Beta надходять у трьох модифікаціях:

  • Управління електронне. Вилка для підключення до розетки.
  • Електронний термостат. Підключаються лише через монтажну коробку.
  • Механічний термостат. Вилка для підключення.

Розбіг потужності скрізь однаковий 250-2000 Вт. У моделях з електронним термостатом закладена точна підтримка температури до 0,10. Забезпечені шкалою точного вибору робочого температурного параметра. З механічною точністю підтримки до 0,50. Призначені для будь-яких за рівнем вологості приміщень. Є захист від перегріву. Корпуси нагріваються максимум до 600.

конвектор beta< /p>

Beta Mini

Невеликі за висотою конвектори 235 мм. Їх розробили для встановлення в кімнатах із високими отворами вікон. Функціональні, працюють у будь-яких умовах вологості. За модифікацією є з електронними та механічними термостатами. За способом підключення вибір – вилка або монтажний короб. Стандартний температурний режим. Розбіг потужності 250-1300 Вт.

Професійна
Професійна
консультація та допомога експерта
читати докладніше
Зручна та швидка
Зручна та швидка
доставка
читати докладніше
Офіційний
Офіційний
представник в Україні. 100% гарантія якості
читати докладніше
Повернення
Повернення
або обмін протягом 14 днів
читати докладніше
Якісне
Якісне
гарантійне обслуговування
читати докладніше