6 травня - в інтернет-магазині вихідий день.

Ліхтар світлодіодний гнучкий HANDS FREE з магнітом PROTESTER HF-0302

Код товару: 44065
Ліхтар світлодіодний гнучкий HANDS FREE з магнітом PROTESTER HF-0302 - Фото 1Ліхтар світлодіодний гнучкий HANDS FREE з магнітом PROTESTER HF-0302 - Фото 2Ліхтар світлодіодний гнучкий HANDS FREE з магнітом PROTESTER HF-0302 - Фото 3Ліхтар світлодіодний гнучкий HANDS FREE з магнітом PROTESTER HF-0302 - Фото 4Ліхтар світлодіодний гнучкий HANDS FREE з магнітом PROTESTER HF-0302 - Фото 5Ліхтар світлодіодний гнучкий HANDS FREE з магнітом PROTESTER HF-0302 - Фото 6
В наявності
  • Виробник: PROTESTER
  • Розміри: 325x95x70 мм
Доставка до: виберіть Ваше місто
Доставка за адресою
Доставка за адресою
для обраного міста
Недоступно
150 гривень
Підйом на поверх - безкоштовно
Забрати самовивезенням
Забрати самовивезенням
Для обраного міста
Недоступно
Безкоштовно
Нова Пошта у відділення
“Нова Пошта“ у відділення
За тарифами перевізника
Нова Пошта за адресою
“Нова Пошта“ за адресою
За тарифами перевізника
Тільки за передоплатою
Опис

Це універсальний пристрій, який допоможе Вам у важку хвилину. Ліхтар має довгий гнучкий корпус, оснащений із двох сторін джерелами світла. Корпус може набувати будь-якої форми. Ви можете повісити ліхтар на шию та насолоджуватися читанням у темній кімнаті, щоб не турбувати рідних. Візьміть ліхтар на відпочинок і зможете блукати темним лісом, не займаючи рук.

Ліхтар має унікальну здатність спрямовувати промені світла в різні боки. Ви можете підсвітити одразу два напрямки, наприклад, якщо Вам необхідно відремонтувати раковину на кухні. Ви можете зігнути ліхтар у вигляді кобри та отримайте компактний настільний світильник.

Гнучкий ліхтар – це вірний помічник будинку, на дачі та навіть у подорожі. Компактний та енергозберігаючий пристрій не займає багато місця і не потребує ретельного догляду. Вам доведеться лише іноді його заряджати.

Ліхтар оснащений 2 світлодіодними лампами. Вони дають змогу отримати яскравий промінь світла. За потреби Ви можете перемикати їх у 2 режими роботи: 50% потужності та 100% потужності.

Гнучкий ліхтар настільки зручний та універсальний, що може стати гарним подарунком для Ваших близьких. Адже в кожного з них знайдеться своє застосування цього унікального джерела світла.

Характеристики
  • Час заряджання акумуляторів: 3 - 4 годин
  • Час роботи: 3 - 6 годин
  • Ємність аккумулятору: 2000 mAh
  • Виробник:
  • Розміри: 325x95x70 мм
  • Світловий потік: 300 Lm
  • Тип акумулятора: Li-ion
  • Колір світіння: Білий

Характеристики, комплектація та зовнішній вигляд товару можуть бути змінені виробником без попереднього повідомлення.